bewaar
Italiaanse ricotta-omelet met gebakken tomaatjes
Italiaanse ricotta-omelet met gebakken tomaatjes
bewaar

Italiaanse ricotta-omelet met gebakken tomaatjes

Delizioso! Omelet deluxe op z'n Italiaans.

20 min. bereiden
5waarderingen

Ingrediënten

2 personen

250 g

romaatjes

25 g

gezouten roomboter

4

middelgrote eieren

100 g

ricotta

25 g

Daregal Italiaanse kruidenmix diepvries

40 g

rucola

½

AH Liefde & Passie petit beurre brood

Aan de slag

1

Halveer de tomaatjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de tomaatjes op de snijkant 5 min. Klop ondertussen de eieren los met de ricotta en kruidenmix en breng op smaak met peper en eventueel zout.

2

Schenk het eimengsel op de tomaatjes en bak op laag vuur met de deksel op de pan in 10 min. gaar.

3

Keer de omelet met behulp van de deksel of een bord en serveer met de rucola en het brood.

variatietipJe kunt de rucola ook vervangen door waterkers.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Italiaanse ricotta-omelet met gebakken tomaatjes

Delizioso! Omelet deluxe op z'n Italiaans.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig