bewaar
Italiaanse ricotta-omelet met gebakken tomaatjes
Italiaanse ricotta-omelet met gebakken tomaatjes
bewaar

Italiaanse ricotta-omelet met gebakken tomaatjes

Delizioso! Omelet deluxe op z'n Italiaans.

20 min. bereiden
2waarderingen

Ingrediënten

2 personen

250 g

romaatjes

25 g

gezouten roomboter

4

middelgrote eieren

100 g

ricotta

25 g

Daregal Italiaanse kruidenmix diepvries

40 g

rucola

½

AH Liefde & Passie petit beurre brood

Delizioso! Omelet deluxe op z'n Italiaans.

Aan de slag

1

Halveer de tomaatjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de tomaatjes op de snijkant 5 min. Klop ondertussen de eieren los met de ricotta en kruidenmix en breng op smaak met peper en eventueel zout.

2

Schenk het eimengsel op de tomaatjes en bak op laag vuur met de deksel op de pan in 10 min. gaar.

3

Keer de omelet met behulp van de deksel of een bord en serveer met de rucola en het brood.

tip

variatietipJe kunt de rucola ook vervangen door waterkers.