bewaar
Tosti geitenkaas-honingraat
Tosti geitenkaas-honingraat
bewaar

Tosti geitenkaas-honingraat

Geitenkaas en honing: bijna een beroemde combinatie. Ook op een tosti doet-ie het goed!

15 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

4 personen

125 g

geitenkaas naturel 45+

50 g

ongezouten pecannoten

8 sneetjes

AH Liefde & Passie brood rogge

1 tl

gedroogde tijm

2 el

ongezouten roomboter

4 tl

honingraat

Geitenkaas en honing: bijna een beroemde combinatie. Ook op een tosti doet-ie het goed!

Aan de slag

1

Verkruimel de geitenkaas. Hak de pecannoten grof. Beleg de helft van de sneetjes brood met de geitenkaas, pecannoten en tijm. Leg de rest van de sneetjes erop en druk goed aan. Besmeer de buitenkanten van het brood met de boter.

2

Verhit per twee tosti's een koekenpan zonder olie of boter en bak de tosti’s op 1 kant op laag vuur in 4 min. krokant. Keer om, verdeel de honingraat erover en laat langzaam smelten. Bak nog 4 min. en neem uit de pan. Snijd de tosti’s schuin doormidden en serveer direct.