Tos­ti truf­fel-sa­la­mi

Tosti op z'n Italiaans met mozzarella, truffel, salami en basilicum.

(11) waardeer
italiaans lunch Tosti op z'n Italiaans met mozzarella, truffel, salami en basilicum. 4 personen
3 11

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de mozzarella in plakken. Bestrijk de sneetjes brood aan één kant met de tapenade. Beleg de helft van de sneetjes achtereenvolgens met de mozzarella, salami, het basilicum en weer mozzarella. Dek af met de rest van het brood en druk stevig aan. Besmeer de buitenkanten met de boter. Verhit per twee tosti's een koekenpan zonder olie of boter en bak de tosti’s in 4 min. per kant op laag vuur krokant. Snijd de tosti’s doormidden en serveer direct.

video

Tos­ti truf­fel­sa­la­mi

leuk & snel - 00:21 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 380 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 29 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 12 g
  • natrium 610 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in

Tosti truffel-salami

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tos­ti truf­fel-sa­la­mi

1
1
  • 200 g mozzarella

Snijd de mozzarella in plakken.

2
2
  • 8 sneetjes AH Liefde & Passie volkorenbroden
  • 3 el truffel-paddenstoelentapenade

Bestrijk de sneetjes brood aan één kant met de tapenade.

3
3
  • 8 plakken Hongaarse salami
  • 8 g verse basilicum

Beleg de helft van de sneetjes achtereenvolgens met de mozzarella, salami, het basilicum en weer mozzarella.

4
4
  • 2 el ongezouten roomboter

Dek af met de rest van het brood en druk stevig aan. Besmeer de buitenkanten met de boter.

5
5

Verhit per twee tosti's een koekenpan zonder olie of boter en bak de tosti’s in 4 min. per kant op laag vuur krokant.

6
6

Snijd de tosti’s doormidden en serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.