Hamburger met gegrilde groenten, hummus en feta

Een black angus burger in een pitabroodje: weer eens wat anders!

680 kcal

30 min. bereiden

licht pittig

3.7/5

(92)

Ingrediënten

Aantal personen

Aan de slag

  1. Steek de barbecue aan.

  2. Snijd de venkel in dunne plakken en schep om met de aspergetips, 2 el olie, peper en eventueel zout. Doe in de grillwok en gril 6 min. op de barbecue. Meng de harissa met de rest van de olie en bestrijk beide kanten van de pitabroodjes ermee.

  3. Gril 4 min. op de barbecue, keer halverwege en neem van het rooster. Snijd ondertussen de munt fijn. Gril de hamburgers 4 min. op de barbecue. Keer om en verdeel de feta en za’atar erover. Gril nog 4 min.

  4. Snijd de pitabroodjes open. Besmeer 4 helften met de hummus, beleg achtereenvolgens met de gegrilde groenten, de munt en een burger. Dek af met de bovenkant van de broodjes en serveer direct.

  • combinatietipLekker bij deze burger: de couscoussalade met gegrilde nectarines. Kijk voor het recept elders op deze site.
  • Barbecue aansteken

    Instructievideo - 01:07 min.

Wat vond je van dit recept?

Hamburger met gegrilde groenten, hummus en feta

Een black angus burger in een pitabroodje: weer eens wat anders!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig