bewaar
Frisse pastasalade met feta
Frisse pastasalade met feta
bewaar

Frisse pastasalade met feta

Deze pastasalade heeft zijn frisse smaak te danken aan de heerlijke combinatie van munt, komkommer, tzatziki en feta.

15 min. bereiden
189waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

farfalle

20 g

verse munt

120 g

Kalamata-olijven zonder pit

150 g

tzatzikisalade

300 g

frisse komkommermix rauwkost

200 g

Griekse feta

Deze pastasalade heeft zijn frisse smaak te danken aan de heerlijke combinatie van munt, komkommer, tzatziki en feta.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Spoel koud onder stromend water. Laat uitlekken. Snijd de muntblaadjes fijn en de olijven doormidden.

2

Meng de tzatziki door de pasta. Schep ook de rauwkost, munt en olijven erdoor. Breng op smaak met peper. Verkruimel de feta erboven en bestrooi met de rest van de munt.

tip

bewaartipJe kunt deze salade een ½ dag van tevoren bereiden en tot gebruik bewaren in de koelkast.