Watermeloensalade met tonijn en feta
Watermeloen en feta, wat een duo! Een heerlijke salade voor een zomerse dag.
9 ingrediënten
Aan de slag
Halveer de komkommer in de lengte en snijd in plakken. Snijd de ui in halve ringen. Doe de komkommer en ui met de azijn in een kom en laat staan tot gebruik.
Laat de tonijn uitlekken, maar vang een halve eetlepel olie per persoon op.
Snijd de feta in blokjes en scheur de blaadjes van het basilicum grof. Halveer de watermeloenstukjes.
Schep de komkommer, ui, azijn, tonijn, opgevangen olie, feta, het basilicum, de watermeloen en olijven voorzichtig door elkaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de ciabattina's in plakken en serveer erbij.
Watermeloensalade met tonijn en feta
Watermeloen en feta, wat een duo! Een heerlijke salade voor een zomerse dag.
hoofdgerecht
null personen
590 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de komkommer in de lengte en snijd in plakken. Snijd de ui in halve ringen. Doe de komkommer en ui met de azijn in een kom en laat staan tot gebruik.
Laat de tonijn uitlekken, maar vang een halve eetlepel olie per persoon op.
Snijd de feta in blokjes en scheur de blaadjes van het basilicum grof. Halveer de watermeloenstukjes.
Schep de komkommer, ui, azijn, tonijn, opgevangen olie, feta, het basilicum, de watermeloen en olijven voorzichtig door elkaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de ciabattina's in plakken en serveer erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 komkommer
2 kleine rode uien
6 el rodewijnazijn
320 g tonijnmoot in olijfolie
200 g feta
15 g verse basilicum
800 g watermeloenstukjes
240 g Kalamata-olijven zonder pit
4 afbakciabattina's