Vegetarische pastasalade
Makkelijk en snel: vegetarische pastasalade! Dat niet alleen, je kunt ook lekker varieren, want je kunt het eten als voorgerecht, hoofdgerecht maar ook als bijgerecht bij de BBQ bijvoorbeeld. Welke vega variant maar jij!

Vegetarische pastasalade maken
Ingrediënten
4 personen
500 g
verse perle con basilico
1
courgette
4 el
milde olijfolie
5 g
verse basilicum
1 el
balsamicoazijn
100 g
babyspinazie
85 g
rucola
200 g
semi-gedroogde tomaten
Dit heb je nodig
staafmixer
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de courgette in dunne plakjes.
- Verhit ¼ van de olie in een koekenpan en roerbak de courgette 3 min. Breng op smaak met peper en zout. Pureer ondertussen met de staafmixer het basilicum met de rest van de olijfolie en balsamico tot een gladde dressing. Meng de pasta in een grote schaal met de courgette en schep de spinazie, rucola, dressing en semi-gedroogde cherrytomaatjes erdoor.