Nacho ovenschotel
Nacho-ovenschotel is misschien wel de makkelijkste ovenschotel die er is: tortilla’s in een schaal en daarover (cheddar)kaas, tomaat, rode ui en jalapeñopeper. Serveer er guacamole bij en de maaltijd is klaar of de borrel kan beginnen!

Nachos met kaas en koriander maken: zo doe je dat
Ingrediënten
8 personen
1
rode ui
1 el
jalapeñoplakjes in pot
2
tomaten
200 g
tortillachips naturel
125 g
crème fraîche light
100 g
geraspte Goudse belegen kaas 48+
10 g
verse koriander
Dit heb je nodig
grote ovenschaal (20 x 30 cm)
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ui in ringen, de jalapeñoplakjes fijn en de tomaten in kwarten. Verwijder de zaadjes van de tomaten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
- Verdeel de tortillachips over de ovenschaal. Schep de crème fraîche erop en verdeel de ui, jalapeño en tomaat erover. Bestrooi met de geraspte kaas en zet ca. 7 min. in de oven tot de kaas gesmolten is. Haal de blaadjes van de takjes koriander en strooi erover.