Geniet van het lekkerste van het land. Allerhande helpt je biologische recepten te koken met producten van boeren die de natuur haar werk laten doen. Tip: kook het seizoen.

Veel smaak
Een biologisch gerecht is extra lekker. Want groente en fruit dat op een natuurlijke manier is geteeld, zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen, heeft extra veel smaak. Omdat het langer de tijd krijgt en meer de ruimte heeft om te groeien.

Bio-wijn
Biologische boeren maken optimaal gebruik van de natuur, voor de lekkerste producten op je bord én in je glas. Zo beschermen onze bio-wijnboeren de wijnstokken tegen ongedierte door bloemen te planten en kippen in de wijngaard te laten rondscharrelen. De bloemen en kippen trekken vogels aan die de insecten opeten. Goed geregeld door de natuur.

Natuurlijk leven
Bij biologisch vlees weet je dat dieren een goed leven hebben gehad. Veel ruimte, veel buiten en biologisch voer. Oftewel, een zo natuurlijk mogelijk leven. En dat proef je! Probeer eens entrecote met gekaramelliseerde rode uien, helemaal biologisch.

Mooie prijs
De beste prijs voor je biologische producten betaal je in het seizoen. Eet daarom boerenkool, spruiten en pastinaak in de winter en kies in het voorjaar voor tuinerwten. Maak eens gemarineerde speklapjes met tuinerwten-rucolasalade, van speklap tot tuinerwten en rucola, biologisch en vol van smaak. Wist je trouwens dat een tuinerwt precies hetzelfde is als een doperwt?

Lees meer

Lek­ker bi­o­lo­gisch (43)

sorteer op
recept Gebakken zalm met bieten-waterkersstamp

Ge­bak­ken zalm met bie­ten-wa­ter­kers­stamp

(69)
30 min.
recept Citroentaart met aardbeien

Ci­troen­taart met aard­bei­en

(15)
3 u. 45 min.
recept Clubsandwich met omelet, Parmezaan en verse kruiden

Clubs­and­wich met ome­let, Par­me­zaan en ver­se krui­den

(30)
25 min.
recept Witte kool en rode bieten pickles

Wit­te kool en ro­de bie­ten pick­les

(8)
24 u. 25 min.
recept Mueslirotsjes

Muesli­rots­jes

(8)
25 min.
recept Volkorenpannenkoekentaart

Vol­ko­ren­pan­nen­koe­ken­taart

(10)
30 min.
recept Romige kipkerrie met gember, amandel en munt rijst

Ro­mi­ge kip­ker­rie met gem­ber, aman­del en munt rijst

(46)
25 min.
recept Tosti pikante sandwichspread, champignons en kaas

Tos­ti pi­kan­te sand­wich­spread, cham­pig­nons en kaas

(12)
20 min.
recept Oriëntaalse ribkarbonades met rijst

Ori­ën­taal­se rib­kar­bo­na­des met rijst

(16)
20 min.
recept Tomatenchutney

To­ma­ten­ch­ut­ney

(9)
40 min.
recept Overnight oats met sinaasappelsap

Over­night oats met si­naas­ap­pel­sap

(43)
8 u. 10 min.
recept Hutspot met kerriedrumsticks

Huts­pot met ker­rie­drum­sticks

(11)
1 u. 20 min.
recept Slavink met frisse koolsalade en aardappeltjes

Sla­vink met fris­se kool­sa­la­de en aard­ap­pel­tjes

(20)
20 min.
recept Tortillapizza's met biefstuk, avocado en mais

Tor­til­la­piz­za's met bief­stuk, avo­ca­do en mais

(45)
1 uur
recept Speklapjes met tuinerwten-rucolasalade

Spek­lap­jes met tui­n­erw­ten-ru­co­la­s­ala­de

(3)
25 min.
recept Thaise kippensoep

Thai­se kip­pen­soep

(52)
55 min.
recept Macaronischoteltjes met kaas, ham en prei

Ma­ca­ro­ni­scho­tel­tjes met kaas, ham en prei

(104)
35 min.
recept Puntpaprika gevuld met spinazie en witte kaas

Punt­pa­pri­ka ge­vuld met spi­na­zie en wit­te kaas

(127)
45 min.
recept Broodje worst met zuurkoolsalade

Brood­je worst met zuur­kool­sa­la­de

(23)
30 min.
recept Chocolade-kokos panna cotta

Cho­co­la­de-ko­kos pan­na cot­ta

(14)
4 u. 30 min.
recept Mini-aardappeltaartjes met blauwaderkaas

Mi­ni-aard­ap­pel­taartjes met blauw­a­der­kaas

(9)
1 u. 5 min.
recept Breakfast-hotdog

Break­fast-hot­dog

(9)
20 min.
recept Glutenvrije appel-notentaartjes

Glu­ten­vrije ap­pel-no­ten­taar­tjes

(30)
1 u. 20 min.
recept Spaghetti met amandel-tomatenpesto, citroen & garnalen

Spa­ghet­ti met aman­del-to­ma­ten­pes­to, ci­troen & gar­na­len

(116)
20 min.
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.