Geniet van het lekkerste van het land. Allerhande helpt je biologische recepten te koken met producten van boeren die de natuur haar werk laten doen. Tip: kook het seizoen.

Veel smaak
Een biologisch gerecht is extra lekker. Want groente en fruit dat op een natuurlijke manier is geteeld, zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen, heeft extra veel smaak. Omdat het langer de tijd krijgt en meer de ruimte heeft om te groeien.

Bio-wijn
Biologische boeren maken optimaal gebruik van de natuur, voor de lekkerste producten op je bord én in je glas. Zo beschermen onze bio-wijnboeren de wijnstokken tegen ongedierte door bloemen te planten en kippen in de wijngaard te laten rondscharrelen. De bloemen en kippen trekken vogels aan die de insecten opeten. Goed geregeld door de natuur.

Natuurlijk leven
Bij biologisch vlees weet je dat dieren een goed leven hebben gehad. Veel ruimte, veel buiten en biologisch voer. Oftewel, een zo natuurlijk mogelijk leven. En dat proef je! Probeer eens entrecote met gekaramelliseerde rode uien, helemaal biologisch.

Mooie prijs
De beste prijs voor je biologische producten betaal je in het seizoen. Eet daarom boerenkool, spruiten en pastinaak in de winter en kies in het voorjaar voor tuinerwten. Maak eens gemarineerde speklapjes met tuinerwten-rucolasalade, van speklap tot tuinerwten en rucola, biologisch en vol van smaak. Wist je trouwens dat een tuinerwt precies hetzelfde is als een doperwt?

Lees meer

Lekker biologisch (44)

sorteer op
recept Ge­bak­ken zalm met bie­ten-wa­ter­kers­stamp

Ge­bak­ken zalm met bie­ten-wa­ter­kers­stamp

30 min.
(69)
recept Break­fast-hot­dog

Break­fast-hot­dog

20 min.
(9)
recept Cho­co­la­de-ko­kos pan­na cot­ta

Cho­co­la­de-ko­kos pan­na cot­ta

4 u. 30 min.
(14)
recept Sa­la­de met oven­ge­roos­ter­de to­ma­ten, sper­zie­bo­nen en se­sam­dres­sing

Sa­la­de met oven­ge­roos­ter­de to­ma­ten, sper­zie­bo­nen en se­sam­dres­sing

50 min.
(17)
recept Ro­mi­ge kip­ker­rie met gem­ber, aman­del en munt rijst

Ro­mi­ge kip­ker­rie met gem­ber, aman­del en munt rijst

25 min.
(46)
recept Rain­bow bloem­tor­til­la's

Rain­bow bloem­tor­til­la's

1 u. 15 min.
(32)
recept Spa­ghet­ti met aman­del-to­ma­ten­pes­to, ci­troen & gar­na­len

Spa­ghet­ti met aman­del-to­ma­ten­pes­to, ci­troen & gar­na­len

20 min.
(121)
recept Cur­ry van lin­zen-run­der­bal­le­tjes met rijst

Cur­ry van lin­zen-run­der­bal­le­tjes met rijst

30 min.
(43)
recept To­ma­ten­ch­ut­ney

To­ma­ten­ch­ut­ney

40 min.
(9)
recept En­tre­co­te met ge­ka­ra­mel­li­seer­de ui en tijm

En­tre­co­te met ge­ka­ra­mel­li­seer­de ui en tijm

35 min.
(18)
recept Ker­rie-pic­ca­lil­ly

Ker­rie-pic­ca­lil­ly

30 min.
(4)
recept Pas­ta­sa­la­de met yog­hurt, ba­ha­rat & au­ber­gi­ne

Pas­ta­sa­la­de met yog­hurt, ba­ha­rat & au­ber­gi­ne

20 min.
(20)
recept Mi­ni-aard­ap­pel­taartjes met blauw­a­der­kaas

Mi­ni-aard­ap­pel­taart­jes met blauw­a­der­kaas

1 u. 5 min.
(10)
recept Huts­pot met ker­rie­drum­sticks

Huts­pot met ker­rie­drum­sticks

1 u. 20 min.
(11)
recept Len­te­stamp met ijs­berg­sla, pa­pri­ka en tofu­ge­hakt

Len­te­stamp met ijs­berg­sla, pa­pri­ka en tofu­ge­hakt

20 min.
(14)
recept Wit­te­bo­nen-prei­soep met cris­py ka­ten­spek

Wit­te­bo­nen-prei­soep met cris­py ka­ten­spek

32 min.
(57)
recept Pas­ta bo­log­ne­se

Pas­ta bo­log­ne­se

20 min.
(102)
recept Chi­li con car­ne met stoof­vlees, kof­fie en cho­co­la­de

Chi­li con car­ne met stoof­vlees, kof­fie en cho­co­la­de

3 uur
(50)
recept Azi­a­ti­sche groen­teroer­bak met sei­tan en ket­jap

Azi­a­ti­sche groen­teroer­bak met sei­tan en ket­jap

25 min.
(24)
recept Zalm­koek­jes met ge­pof­te aard­ap­pel en prei

Zalm­koek­jes met ge­pof­te aard­ap­pel en prei

1 u. 20 min.
(12)
recept Tor­til­la­piz­za's met bief­stuk, avo­ca­do en mais

Tor­til­la­piz­za's met bief­stuk, avo­ca­do en mais

1 uur
(48)
recept Brood­je worst met zuur­kool­sa­la­de

Brood­je worst met zuur­kool­sa­la­de

30 min.
(23)
recept Clubs­and­wich met ome­let, Par­me­zaan en ver­se krui­den

Clubs­and­wich met ome­let, Par­me­zaan en ver­se krui­den

25 min.
(31)
recept Punt­pa­pri­ka ge­vuld met spi­na­zie en wit­te kaas

Punt­pa­pri­ka ge­vuld met spi­na­zie en wit­te kaas

45 min.
(129)
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.