Vele topchefs hebben zich laten inspireren door de klassieke Franse keuken. Van steak tartare en salade niçoise tot coq au vin: Franse gerechten zijn rijk van smaak. En geen andere wereldkeuken is beter te combineren met een goed glas Franse wijn dan de deze. Santé.

Lees meer

Franse hoofdgerechten (360)

sorteer op
recept Blan­quet­te de veaux (kalfs­vlees in ro­mi­ge saus)

Blan­quet­te de veaux (kalfs­vlees in ro­mi­ge saus)

2 u. 30 min.
(87)
recept Mos­terd­soep met prei en ham

Mos­terd­soep met prei en ham

15 min.
(83)
recept Da­ve My­ers & Si King's ome­let met dop­erw­ten, munt en fe­ta

Da­ve My­ers & Si King's ome­let met dop­erw­ten, munt en fe­ta

15 min.
(32)
recept As­per­ge­broc­co­li-qui­che met oer­kaas

As­per­ge­broc­co­li-qui­che met oer­kaas

55 min.
(55)
recept Qui­che met gor­gon­zo­la en vijg

Qui­che met gor­gon­zo­la en vijg

40 min.
(67)
recept Zalm­qui­che met dil­le en gar­na­len

Zalm­qui­che met dil­le en gar­na­len

1 u. 20 min.
(150)
recept En­tre­co­te met ge­ka­ra­mel­li­seer­de ui en tijm

En­tre­co­te met ge­ka­ra­mel­li­seer­de ui en tijm

35 min.
(19)
recept Har­ti­ge pom­poen­taart

Har­ti­ge pom­poen­taart

1 u. 20 min.
(31)
recept Bief­stuk be­ar­nai­se met fri­tes en wit­lofsala­de

Bief­stuk be­ar­nai­se met fri­tes en wit­lof­sala­de

55 min.
(6)
recept Bre­ton­se vis­soep met ven­kel en lin­zen

Bre­ton­se vis­soep met ven­kel en lin­zen

15 min.
(56)
recept Snel­le coq au vin blanc

Snel­le coq au vin blanc

30 min.
(100)
recept Flamm­ku­chen met rauw­kost en fris­se to­ma­ten­dip

Flamm­ku­chen met rauw­kost en fris­se to­ma­ten­dip

43 min.
(24)
recept Aard­ap­pel­gra­tin met spi­na­zie

Aard­ap­pel­gra­tin met spi­na­zie

1 uur
(135)
recept Pro­ven­çaal­se kip met ven­kel

Pro­ven­çaal­se kip met ven­kel

25 min.
(137)
recept Ui­en­qui­che

Ui­en­qui­che

1 u. 20 min.
(502)
recept Pro­ven­çaal­se roer­baksoep

Pro­ven­çaal­se roer­baksoep

20 min.
(23)
recept Pro­ven­çaal­se roer­bak van win­ter­aard­ap­pel­tjes

Pro­ven­çaal­se roer­bak van win­ter­aard­ap­pel­tjes

30 min.
(40)
recept Vis­soep

Vis­soep

40 min.
(307)
recept Fran­se ro­ze­ma­rijn­kip met fri­tes

Fran­se ro­ze­ma­rijn­kip met fri­tes

1 u. 5 min.
(53)
recept Ge­bra­den kip

Ge­bra­den kip

1 u. 45 min.
(81)
recept Ka­bel­jauw in to­ma­ten­con­som­mé

Ka­bel­jauw in to­ma­ten­con­som­mé

20 min.
(23)
recept Pro­ven­çaal­se to­nijn­scho­tel

Pro­ven­çaal­se to­nijn­scho­tel

50 min.
(205)
recept No­ten-pad­den­stoe­len­brood

No­ten-pad­den­stoe­len­brood

55 min.
(26)
recept Ree­bout met tijm en port­saus

Ree­bout met tijm en port­saus

1 u. 40 min.
(32)
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.