Vele topchefs hebben zich laten inspireren door de klassieke Franse keuken. Van steak tartare en salade niçoise tot coq au vin: Franse gerechten zijn rijk van smaak. En geen andere wereldkeuken is beter te combineren met een goed glas Franse wijn dan de deze. Santé.

Lees meer

Franse hoofdgerechten (354)

sorteer op
recept Blan­quet­te de veaux (kalfs­vlees in ro­mi­ge saus)

Blan­quet­te de veaux (kalfs­vlees in ro­mi­ge saus)

2 u. 30 min.
(87)
recept Mos­terd­soep met prei en ham

Mos­terd­soep met prei en ham

15 min.
(81)
recept Da­ve My­ers & Si King's ome­let met dop­erw­ten, munt en fe­ta

Da­ve My­ers & Si King's ome­let met dop­erw­ten, munt en fe­ta

15 min.
(30)
recept As­per­ge­broc­co­li-qui­che met oer­kaas

As­per­ge­broc­co­li-qui­che met oer­kaas

55 min.
(53)
recept Qui­che met gor­gon­zo­la en vijg

Qui­che met gor­gon­zo­la en vijg

40 min.
(65)
recept Zalm­qui­che met dil­le en gar­na­len

Zalm­qui­che met dil­le en gar­na­len

1 u. 20 min.
(146)
recept En­tre­co­te met ge­ka­ra­mel­li­seer­de ui en tijm

En­tre­co­te met ge­ka­ra­mel­li­seer­de ui en tijm

35 min.
(18)
recept Har­ti­ge pom­poen­taart

Har­ti­ge pom­poen­taart

1 u. 20 min.
(30)
recept Bief­stuk be­ar­nai­se met fri­tes en wit­lofsala­de

Bief­stuk be­ar­nai­se met fri­tes en wit­lof­sala­de

55 min.
(6)
recept Bre­ton­se vis­soep met ven­kel en lin­zen

Bre­ton­se vis­soep met ven­kel en lin­zen

15 min.
(56)
recept Snel­le coq au vin blanc

Snel­le coq au vin blanc

30 min.
(98)
recept Flamm­ku­chen met rauw­kost en fris­se to­ma­ten­dip

Flamm­ku­chen met rauw­kost en fris­se to­ma­ten­dip

43 min.
(24)
recept Ra­chel Khoo's met groen­ten ge­vul­de bla­der­deeg­bak­jes

Ra­chel Khoo's met groen­ten ge­vul­de bla­der­deeg­bak­jes

50 min.
(33)
recept Fran­se zuur­kool­scho­tel

Fran­se zuur­kool­scho­tel

15 min.
(28)
recept Kip in zout­korst

Kip in zout­korst

1 u. 30 min.
(78)
recept Lams­rack met aard­ap­pel­blok­jes en knof­look

Lams­rack met aard­ap­pel­blok­jes en knof­look

45 min.
(38)
recept Alain Ca­rons kip met mos­terd-gem­ber­saus, pi­la­v rijst en ge­stoof­de prei

Alain Ca­rons kip met mos­terd-gem­ber­saus, pi­la­v rijst en ge­stoof­de prei

1 u. 20 min.
(7)
recept Pro­ven­çaals wok­ge­recht met kriel­tjes

Pro­ven­çaals wok­ge­recht met kriel­tjes

15 min.
(182)
recept Alain Ca­rons ni­çoi­se de le­gu­mes

Alain Ca­rons ni­çoi­se de le­gu­mes

1 u. 15 min.
(15)
recept Bla­der­deeg­pie met kip, cham­pig­nons en dra­gon

Bla­der­deeg­pie met kip, cham­pig­nons en dra­gon

55 min.
(83)
recept Rund­vlees­cas­soulet

Rund­vlees­cas­soulet

2 u. 50 min.
(43)
recept Pro­ven­çaal­se kip

Pro­ven­çaal­se kip

2 u. 10 min.
(46)
recept Stoof­pot met wor­tel

Stoof­pot met wor­tel

3 u. 45 min.
(289)
recept Boeuf à la Bor­de­lai­se

Boeuf à la Bor­de­lai­se

3 u. 35 min.
(36)
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.