Steak de boeuf met gebakken aardappel en sperziebonen

Een echte klassieker aan de keukentafel: aardappel, vlees en groente.

690 kcal

25 min. bereiden

3.6/5

(36)

Ingrediënten

Aantal personen

2017 nr. 09 - Slim koken

2017 nr. 04 - Over de vloer bij de boer

Allerhande Box week 45 2016 - Allerhande Box week 45 2016

Allerhande Box Week 51 2017 - Allerhande Box Week 51 2017

Allerhande Box Week 50 2019 - Allerhande Box Week 50 2019

Allerhande Box Week 36 2017 - Allerhande Box Week 36 2017

Allerhande Box Week 19 2018 - Allerhande Box Week 19 2018

Aan de slag

  1. Verhit 2 el olie in de hapjespan en bak de aardappelpartjes in 15 min. op middelhoog vuur gaar. Schep regelmatig om. Verwijder ondertussen de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snijd het vruchtvlees in reepjes. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Doe de paprika en de sperziebonen in een pan en voeg de suiker, oregano en eventueel zout toe. Schenk het water erbij en breng aan de kook. Leg de deksel op de pan en laat op laag vuur 10 min. stoven. Roer af en toe.

  2. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de steaks de boeuf in 6-8 min. rosé. Keer halverwege. Schep de tomaatjes en de rest van de olie door de sperziebonen. Serveer de gestoofde groente met de aardappelpartjes en de steaks de boeuf.

  • algemeenJe kunt de steak de boeuf vervangen door tartaar.
  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.
  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

Wat vond je van dit recept?

Steak de boeuf met gebakken aardappel en sperziebonen

Een echte klassieker aan de keukentafel: aardappel, vlees en groente.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig