bewaar
Snelle rendang
Snelle rendang
bewaar

Snelle rendang

Move over, toko! Deze rappe rendang is klaar voordat je goed en wel de deur uit bent.

15 min. bereiden
284waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 el

arachideolie

90 g

rendang curry kruidenpasta

350 g

runderreepjes

400 ml

kokosmelk

800 g

koelverse gebroken sperzieboon

600 g

1 minuut basmatirijst

Move over, toko! Deze rappe rendang is klaar voordat je goed en wel de deur uit bent.

Aan de slag

1

Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit de kruidenpasta 2 min. op laag vuur. Voeg de runderreepjes toe en bak 3 min. op hoog vuur mee. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook, laat 10 min. op laag vuur koken.

2

Kook ondertussen de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Bereid de basmatirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Serveer de rijst met de boontjes en rendang.