Snelle runderstoof met rijst en boontjes

Even stoven in de kokosmelk met bumbu en je hebt een vleugje extra smaak aan je stoof.

630 kcal

15 min. bereiden

3.5/5

(460)

Ingrediënten

Aantal personen

2008 nr. 07 - Zomers tafelen

februari 2020 - februari 2020

Aan de slag

  1. Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit de kruidenpasta 2 min. op laag vuur. Voeg de runderreepjes toe en bak 3 min. op hoog vuur mee. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook, laat 10 min. op laag vuur koken.

  2. Kook ondertussen de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Bereid de basmatirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Serveer de rijst met de boontjes en rendang.

  • achtergrondinfoEchte rendang (gekaramelliseerd rundvlees) komt uit Padang, Sumatra. De term verwijst naar het kookproces dat zich kan vertalen naar 'heel lang stoven' en bestaat uit verschillende kookfases. Wil je echte rendang maken? Zoek op de site naar 1195164 voor het recept.

Wat vond je van dit recept?

Snelle runderstoof met rijst en boontjes

Even stoven in de kokosmelk met bumbu en je hebt een vleugje extra smaak aan je stoof.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig