bewaar
Snelle roerbak met kip en kokosmelk
Snelle roerbak met kip en kokosmelk
bewaar

Snelle roerbak met kip en kokosmelk

Met 12 minuten staat-ie op tafel. En hij is ook nog eens glutenvrij.

12 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 el

arachideolie

325 g

gemarineerd Thaise kipfiletblokje

600 g

Thaise wokgroente

400 ml

kokosmelk

150 g

rauwkost peen julienne

1 tl

vissaus

600 g

1 minuut basmatirijst

Met 12 minuten staat-ie op tafel. En hij is ook nog eens glutenvrij.

Aan de slag

1

Verhit de olie in een wok en roerbak de kipblokjes 2 min. op hoog vuur. Voeg de wokgroente toe en roerbak nog 3 min. Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en laat 5 min. koken. Schep de peen julienne erdoor en zet het vuur uit. Breng op smaak met de vissaus.

2

Bereid ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de rijst met de Thaise curry.

tip

serveertipLekker met fijngesneden bosui.