Makreelcurry met naanbrood

Advertentie
Ingrediënten
- 1 gestoomde makreel (ca. 350 g)
- 1 ui
- 1 bloemkool
- 3 eetlepels (zonnebloem)olie
- 4 eetlepels milde currypasta (pot a 285 g)
- 1 blik tomatenblokjes (400 ml)
- 200 ml kokosmelk
- 1 pak naanbrood met knoflook en koriander (280 g)
- 10 g verse koriander (zakje a 25 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Makreel schoonmaken en in stukken verdelen. Ui pellen en snipperen. Bloemkool schoonmaken en in roosjes verdelen. In braadpan olie verhitten. Ui 2 min. zacht bakken. Currypasta toevoegen en 2 min. meebakken. Tomatenblokjes, kokosmelk en bloemkool toevoegen en geheel aan de kook brengen. Curry 8 min. zacht laten koken. Naanbroden volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Makreel aan curry toevoegen en nog 2 min. meewarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Koriander fijnknippen. Curry met koriander bestrooien en met naanbrood serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 775 kcal
- eiwit 27 g
- koolhydraten 56 g
- vet 50 g