bewaar
Makreelcurry met naanbrood
Makreelcurry met naanbrood
bewaar

Makreelcurry met naanbrood

20 min. bereiden
117waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

gestoomde makreel

1

ui

1

bloemkool

3 eetlepels

(zonnebloem)olie

4 eetlepels

milde currypasta

1 blik

tomatenblokjes

200 ml

kokosmelk

1 pak

naanbrood met knoflook en koriander

10 g

verse koriander

Aan de slag

Makreel schoonmaken en in stukken verdelen. Ui pellen en snipperen. Bloemkool schoonmaken en in roosjes verdelen. In braadpan olie verhitten. Ui 2 min. zacht bakken. Currypasta toevoegen en 2 min. meebakken. Tomatenblokjes, kokosmelk en bloemkool toevoegen en geheel aan de kook brengen. Curry 8 min. zacht laten koken. Naanbroden volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Makreel aan curry toevoegen en nog 2 min. meewarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Koriander fijnknippen. Curry met koriander bestrooien en met naanbrood serveren.