bewaar
Makreelcurry met naanbrood
Makreelcurry met naanbrood
bewaar

Makreelcurry met naanbrood

20 min. bereiden
119waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

gestoomde makreel

1

ui

1

bloemkool

3 eetlepels

(zonnebloem)olie

4 eetlepels

milde currypasta

1 blik

tomatenblokjes

200 ml

kokosmelk

1 pak

naanbrood met knoflook en koriander

10 g

verse koriander

Aan de slag

Makreel schoonmaken en in stukken verdelen. Ui pellen en snipperen. Bloemkool schoonmaken en in roosjes verdelen. In braadpan olie verhitten. Ui 2 min. zacht bakken. Currypasta toevoegen en 2 min. meebakken. Tomatenblokjes, kokosmelk en bloemkool toevoegen en geheel aan de kook brengen. Curry 8 min. zacht laten koken. Naanbroden volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Makreel aan curry toevoegen en nog 2 min. meewarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Koriander fijnknippen. Curry met koriander bestrooien en met naanbrood serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Makreelcurry met naanbrood

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig