Ingrediënten
4 personen
1
gestoomde makreel
1
ui
1
bloemkool
3 eetlepels
(zonnebloem)olie
4 eetlepels
milde currypasta
1 blik
tomatenblokjes
200 ml
kokosmelk
1 pak
naanbrood met knoflook en koriander
10 g
verse koriander
Aan de slag
Makreel schoonmaken en in stukken verdelen. Ui pellen en snipperen. Bloemkool schoonmaken en in roosjes verdelen. In braadpan olie verhitten. Ui 2 min. zacht bakken. Currypasta toevoegen en 2 min. meebakken. Tomatenblokjes, kokosmelk en bloemkool toevoegen en geheel aan de kook brengen. Curry 8 min. zacht laten koken. Naanbroden volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Makreel aan curry toevoegen en nog 2 min. meewarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Koriander fijnknippen. Curry met koriander bestrooien en met naanbrood serveren.
Makreelcurry met naanbrood

hoofdgerecht
4 personen
775 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Makreel schoonmaken en in stukken verdelen. Ui pellen en snipperen. Bloemkool schoonmaken en in roosjes verdelen. In braadpan olie verhitten. Ui 2 min. zacht bakken. Currypasta toevoegen en 2 min. meebakken. Tomatenblokjes, kokosmelk en bloemkool toevoegen en geheel aan de kook brengen. Curry 8 min. zacht laten koken. Naanbroden volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Makreel aan curry toevoegen en nog 2 min. meewarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Koriander fijnknippen. Curry met koriander bestrooien en met naanbrood serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 gestoomde makreel
1 ui
1 bloemkool
3 eetlepels (zonnebloem)olie
4 eetlepels milde currypasta
1 blik tomatenblokjes
200 ml kokosmelk
1 pak naanbrood met knoflook en koriander
10 g verse koriander