In­di­a­se kip­pen­soep met naan­brood

(97) waardeer
indiaas hoofdgerecht 4 personen
4 97

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In soeppan olie verhitten en kip in 3 min. bruinbakken. Currypasta toevoegen en meebakken. Bouillon, tuinerwten en 500 ml water erbij doen en aan de kook brengen. Soep 5 min. koken. Spinazie in gedeelten aan soep toevoegen en laten slinken. Soep op smaak brengen met zout en peper. Brood verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Soep serveren met een schep yoghurt.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 520 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.