bewaar
Indiase kippensoep met naanbrood
Indiase kippensoep met naanbrood
bewaar

Indiase kippensoep met naanbrood

25 min. bereiden
101waarderingen

Ingrediënten

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 schaaltje

kipfilet in blokjes

2 eetlepels

Indiase currypasta

1 pot

kippenbouillon

300 g

tuinerwten

1 zak

verse spinazie

1 pak

naanbrood met knoflook en koriander

150 ml

volle yoghurt

Aan de slag

In soeppan olie verhitten en kip in 3 min. bruinbakken. Currypasta toevoegen en meebakken. Bouillon, tuinerwten en 500 ml water erbij doen en aan de kook brengen. Soep 5 min. koken. Spinazie in gedeelten aan soep toevoegen en laten slinken. Soep op smaak brengen met zout en peper. Brood verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Soep serveren met een schep yoghurt.