bewaar
Indiase kippensoep met naanbrood
Indiase kippensoep met naanbrood
bewaar

Indiase kippensoep met naanbrood

25 min. bereiden
104waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 schaaltje

kipfilet in blokjes

2 eetlepels

Indiase currypasta

1 pot

kippenbouillon

300 g

tuinerwten

1 zak

verse spinazie

1 pak

naanbrood met knoflook en koriander

150 ml

volle yoghurt

Aan de slag

In soeppan olie verhitten en kip in 3 min. bruinbakken. Currypasta toevoegen en meebakken. Bouillon, tuinerwten en 500 ml water erbij doen en aan de kook brengen. Soep 5 min. koken. Spinazie in gedeelten aan soep toevoegen en laten slinken. Soep op smaak brengen met zout en peper. Brood verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Soep serveren met een schep yoghurt.

Indiase kippensoep met naanbrood

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig