bewaar
Indiase kippensoep
Indiase kippensoep
bewaar

Indiase kippensoep

20 min. bereiden
117waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

1 schaal

kipfilet

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 zak

Thaise roerbakmix

1 pakje

korma currypasta

2

kippenbouillontabletten

1 zak

naanbroodjes koriander-knoflook

Aan de slag

Uien pellen en snipperen. Kipfilet in blokjes snijden en met zout en peper bestrooien. In soeppan olie verhitten en uien fruiten. Kip toevoegen en rondom bruin bakken. Roerbakmix toevoegen en 4 min. bakken. Currypasta toevoegen en 1 min. meebakken. Bouillontabletten en 1,5 liter heet water toevoegen en soep aan de kook brengen. Soep 10 min. laten doorkoken. Grill verwarmen en brood volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Soep met brood serveren.