bewaar
Maleisische kippensoep
Maleisische kippensoep
bewaar

Maleisische kippensoep

15 min. bereiden
80waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

traditionele olijfolie

350 g

kipfiletblokjes

400 g

Thaise roerbakmix

½ el

Thaise groene currypasta

400 ml

kokosmelk

5 dl

kraanwater

250 g

mihoen

3 el

Thaise vissaus

Aan de slag

Verhit de olie in een wok of braadpan. Bak de kip op hoog vuur al omscheppend ca. 2 min. Voeg de groenten toe en bak nog ca. 2 min. mee. Schep de currypasta erdoor. Schenk de kokosmelk en het water erbij en breng aan de kook. Kook nog ca. 3 min. Breng ondertussen een pan water aan de kook. Kook de noedels ca. 15 sec. en laat uitlekken. Verdeel de noedels over diepe borden. Breng de soep op smaak met vissaus en schep op de noedels.