bewaar
Vegetarische curry met naanbrood
Vegetarische curry met naanbrood
bewaar

Vegetarische curry met naanbrood

25 min. bereiden
46waarderingen

Ingrediënten

4 personen

½ eetlepel

milde Indiase currypasta

3 eetlepels

roerbakolie

2

bosuitjes

½ pak

vegetarische roerbakstukjes naturel

2

worteltjes

150 g

Griekse yoghurt

2 eetlepels

verse koriander

1

naanbrood met knoflook en koriander

Dit heb je nodig

  • gourmetstel

Aan de slag

1

In kom currypasta losroeren met roerbakolie. Vegetarische stukjes, bosuitjes en wortel erdoor scheppen en minstens 15 min. laten staan. Yoghurt en koriander in aparte schaaltjes doen. Brood in 12 repen snijden en in mandje leggen.

2

Pannetje verhitten en hierin currymengsel al omscheppend 3-4 min. bakken. Wat yoghurt door curry roeren en geheel nog even laten sudderen. Intussen reep naanbrood onder gourmetgrill verwarmen.