Ingrediënten
4 personen
6
vegetarische balletjes
3 eetlepels
olijfolie extra vierge met basilicum
50 g
gorgonzola
2
bosuitjes
Dit heb je nodig
gourmetstel
Aan de slag
Vegetarische balletjes halveren en in kom omscheppen met olie. Kaas boven andere kom verkruimelen en met bosuitjes mengen.
In pannetje telkens 3 halve balletjes bruinbakken. Balletjes met platte kant naar boven leggen en kwart van kaasmengsel erover verdelen. Pannetje onder gourmetgrill schuiven en kaas laten smelten.
Vegetarische balletjes met gorgonzola

bijgerecht
4 personen
155 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Vegetarische balletjes halveren en in kom omscheppen met olie. Kaas boven andere kom verkruimelen en met bosuitjes mengen.
In pannetje telkens 3 halve balletjes bruinbakken. Balletjes met platte kant naar boven leggen en kwart van kaasmengsel erover verdelen. Pannetje onder gourmetgrill schuiven en kaas laten smelten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)6 vegetarische balletjes
3 eetlepels olijfolie extra vierge met basilicum
50 g gorgonzola
2 bosuitjes
Dit heb je nodig
gourmetstel