Stamppot met vegetarische balletjes

580 kcal

25 min. bereiden

2.9/5

(30)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2001 week 48-49 - 2001 week 48-49

Aan de slag

  1. Kool schoonmaken, in reepjes snijden en wassen. Ui pellen en snipperen. In wok 3 eetlepels olie verhitten. Ui ca. 2 minuten roerbakken. Kool en kerrie toevoegen en nog ca. 5 minuten meebakken. 1 dl water toevoegen en ca. 10 minuten zachtjes koken. Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten en balletjes in ca. 5 minuten bruin bakken. Kaas en groentemengsel door aardappelpuree mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Stamppot serveren met vegetarische balletjes.

Wat vond je van dit recept?

Stamppot met vegetarische balletjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig