Stamppot met Catalaanse worst
605 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 net
1
30 g
500 g
100 g
1 pak
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 week 46-47 - 2001 week 46-47
Spruitjes schoonmaken (grote spruitjes halveren), wassen en in ca. 8 minuten beetgaar koken. Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan boter verhitten. Worsten in ca. 7 minuten gaar bakken, regelmatig draaien. Olijven in plakjes snijden. Puree maken volgens gebruiksaanwijzing. Spruitjes, paprika en olijven erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Stamppot serveren met worsten.
Stamppot met Catalaanse worst

hoofdgerecht
4 personen
605 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Spruitjes schoonmaken (grote spruitjes halveren), wassen en in ca. 8 minuten beetgaar koken. Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan boter verhitten. Worsten in ca. 7 minuten gaar bakken, regelmatig draaien. Olijven in plakjes snijden. Puree maken volgens gebruiksaanwijzing. Spruitjes, paprika en olijven erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Stamppot serveren met worsten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 net spruitjes
1 rode paprika
30 g boter of margarine
500 g Catalaanse braadworstjes
100 g zwarte olijven zonder pit
1 pak aardappelpuree voor stamppot
0 zout en peper




