Spinaziestamppot met geitenkaasjes
410 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
½ zakje
1 pak
2 pakken
1 zak
25 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 week 22-23 - 2002 week 22-23
Tomaten fijnsnijden. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan met antiaanbaklaag geitenkaasjes aan weerszijden in ca. 4 minuten bruin bakken. Spinazie grof snijden. Spinazie, tomaten en boter door puree roeren. Stamppot op smaak brengen met zout en peper. Serveren met geitenkaasjes.
Spinaziestamppot met geitenkaasjes

hoofdgerecht
4 personen
410 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Tomaten fijnsnijden. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan met antiaanbaklaag geitenkaasjes aan weerszijden in ca. 4 minuten bruin bakken. Spinazie grof snijden. Spinazie, tomaten en boter door puree roeren. Stamppot op smaak brengen met zout en peper. Serveren met geitenkaasjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
½ zakje zongedroogde tomaten
1 pak aardappelpuree voor stamppot
2 pakken gepaneerde geitenkaasjes
1 zak spinazie
25 g boter of margarine




