bewaar
Venkelstamppot met groenteschnitzel
Venkelstamppot met groenteschnitzel
bewaar

Venkelstamppot met groenteschnitzel

30 min. bereiden
25waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

venkelknollen

3

tomaten

4 eetlepels

boter of margarine

3 zakjes

aardappelpuree

2 schaaltjes

groenteschnitzel

Aan de slag

Venkel schoonmaken en in reepjes snijden. Tomaten wassen en kroontjes verwijderen. Tomaten halveren, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in reepjes snijden. In braadpan 2 eetlepels boter verhitten. Venkel ca. 5 minuten bakken. Intussen aardappelpuree maken volgens gebruiksaanwijzing. Rest van boter verhitten in grote koekenpan. Groenteschnitzels in ca. 6 minuten gaar en goudbruin bakken, af en toe keren. Tomaatreepjes aan venkel toevoegen en door en door verwarmen. Puree mengen met venkel en tomaat. Stamppot serveren met groenteschnitzel.