bewaar
Boerenkool met roergebakken worstjes
Boerenkool met roergebakken worstjes
bewaar

Boerenkool met roergebakken worstjes

20 min. bereiden
32waarderingen

Ingrediënten

2 schaaltjes

Catalaanse braadworstjes

50 g

boter

2

rode paprika's

450 g

panklare boerenkool

1 pak

aardappelpuree voor stamppot

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Worstjes met keukenpapier droogdeppen. In koekenpan helft van boter verhitten en worstjes in ca. 15 minuten rondom bruin en gaar bakken. Intussen paprika's schoonmaken en in lengte in reepjes snijden. Reepjes halveren. In wok rest van boter verhitten. Paprika en boerenkool op matig vuur in ca. 10 minuten gaar bakken. Indien nodig tussentijds scheutje water toevoegen. Intussen beide zakjes puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Boerenkoolmengsel erdoor scheppen. Worstjes op stamppot leggen en direct serveren.