bewaar
Broccolipuree met Catalaanse worstjes
Broccolipuree met Catalaanse worstjes
bewaar

Broccolipuree met Catalaanse worstjes

25 min. bereiden
15waarderingen

Ingrediënten

600 g

broccoli

1

gele paprika

250 g

tomaten

25 g

boter

2 schaaltjes

Catalaanse braadworstjes

2 zakjes

aardappelpuree met bieslook en crème fraîche

Aan de slag

Broccoli in roosjes verdelen, stronk schillen en in plakjes snijden. Paprika schoonmaken, in kwarten snijden en vervolgens in smalle reepjes. Tomaten in stukken snijden. In koekenpan boter smelten en worstjes in 15 min. op matig vuur bruin en gaar bakken. Laatste 5 min. paprikareepjes en stukken tomaat meebakken. Bestrooien met zout en peper. Intussen broccoli in ruim kokend water met zout in 5-6 min. beetgaar koken. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Broccoli afgieten, grof stampen en door puree mengen. Puree over vier borden verdelen en op elk bord 3 worstjes leggen. Paprika-tomatenmengsel ernaast scheppen.

tip

algemeenprijs per persoon 1.90 (in mei 2005)