Ingrediënten
4 personen
2
rode paprika's
50 g
boter of margarine
1 zak
witte kool
1 zakje
taco seasoningmix
2 schaaltjes
kalkoenfilet à la minute
zout en peper
1 pak
aardappelpuree voor stamppot
Aan de slag
Paprika's wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan helft van boter verhitten. Kool en paprika ca. 2 minuten bakken. Mix en 125 ml water toevoegen en ca. 15 minuten onafgedekt zachtjes stoven. Intussen kalkoen bestrooien met zout en peper. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan rest van boter verhitten. Kalkoen in ca. 3 minuten gaar bakken. Groenten door puree mengen. Stamppot serveren met kalkoen.
Mexicaanse stamppot met kalkoen

hoofdgerecht
4 personen
455 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Paprika's wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan helft van boter verhitten. Kool en paprika ca. 2 minuten bakken. Mix en 125 ml water toevoegen en ca. 15 minuten onafgedekt zachtjes stoven. Intussen kalkoen bestrooien met zout en peper. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan rest van boter verhitten. Kalkoen in ca. 3 minuten gaar bakken. Groenten door puree mengen. Stamppot serveren met kalkoen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)2 rode paprika's
50 g boter of margarine
1 zak witte kool
1 zakje taco seasoningmix
2 schaaltjes kalkoenfilet à la minute
0 zout en peper
1 pak aardappelpuree voor stamppot