Mexi­caan­se stamp­pot met jus

(34)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 34

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ham in reepjes snijden. In koekenpan de margarine verhitten en vleesreepjes met cajunkruiden in ca. 4 min. bakken. In wok de margarine verhitten. Wokgroente in 5 min. roerbakken. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing maken. Wokgroente en vleesreepjes door puree scheppen. Jus maken volgens gebruiksaanwijzing. Stamppot met kuiltje jus serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 590 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 23 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 16-17

Mexicaanse stamppot met jus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mexi­caan­se stamp­pot met jus

1
1
  • 160 g dikke plakken schouderham
  • 1 el vloeibare margarine
  • 2 tl cajunkruiden

Ham in reepjes snijden. In koekenpan de margarine verhitten en vleesreepjes met cajunkruiden in ca. 4 min. bakken.

2
2
  • 4 el vloeibare margarine
  • 224 g aardappelpuree voor stamppot

In wok de margarine verhitten. Wokgroente in 5 min. roerbakken. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing maken.

3
3
  • 800 g Mexicaanse wokgroente
  • 29 g jus naturel

Wokgroente en vleesreepjes door puree scheppen. Jus maken volgens gebruiksaanwijzing. Stamppot met kuiltje jus serveren.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.