
Ingrediënten
4 personen
160 g
dikke plakken schouderham
5 el
vloeibare margarine
2 tl
cajunkruiden
224 g
aardappelpuree voor stamppot
800 g
Mexicaanse wokgroente
29 g
rundvlees jus
Dit heb je nodig
wok
Aan de slag
Ham in reepjes snijden. In koekenpan de margarine verhitten en vleesreepjes met cajunkruiden in ca. 4 min. bakken. In wok de margarine verhitten. Wokgroente in 5 min. roerbakken. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing maken. Wokgroente en vleesreepjes door puree scheppen. Jus maken volgens gebruiksaanwijzing. Stamppot met kuiltje jus serveren.
Mexicaanse stamppot met jus

hoofdgerecht
4 personen
590 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Ham in reepjes snijden. In koekenpan de margarine verhitten en vleesreepjes met cajunkruiden in ca. 4 min. bakken. In wok de margarine verhitten. Wokgroente in 5 min. roerbakken. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing maken. Wokgroente en vleesreepjes door puree scheppen. Jus maken volgens gebruiksaanwijzing. Stamppot met kuiltje jus serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)160 g dikke plakken schouderham
5 el vloeibare margarine
2 tl cajunkruiden
224 g aardappelpuree voor stamppot
800 g Mexicaanse wokgroente
29 g rundvlees jus
Dit heb je nodig
wok