bewaar
Mexicaanse stamppot met jus
Mexicaanse stamppot met jus
bewaar

Mexicaanse stamppot met jus

20 min. bereiden
34waarderingen

Ingrediënten

4 personen

160 g

dikke plakken schouderham

5 el

vloeibare margarine

2 tl

cajunkruiden

224 g

aardappelpuree voor stamppot

800 g

Mexicaanse wokgroente

29 g

rundvlees jus

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Ham in reepjes snijden. In koekenpan de margarine verhitten en vleesreepjes met cajunkruiden in ca. 4 min. bakken. In wok de margarine verhitten. Wokgroente in 5 min. roerbakken. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing maken. Wokgroente en vleesreepjes door puree scheppen. Jus maken volgens gebruiksaanwijzing. Stamppot met kuiltje jus serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mexicaanse stamppot met jus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig