bewaar
Zomers stamppotje met jus
Zomers stamppotje met jus
bewaar

Zomers stamppotje met jus

20 min. bereiden
46waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pakje

schouderham

8 eetlepels

margarine

2 theelepels

cajunkruiden

1 zak

Mexicaanse wokmix

1½ kg

kruimige aardappels

100 ml

halfvolle melk

1 zakje

vleesjus

Dit heb je nodig

  • wok

  • aardappelpureestamper

Aan de slag

Ham in reepjes snijden. In koekenpan 1 eetlepel margarine verhitten en hamreepjes met cajunkruiden in circa 4 minuten bakken. In wok 4 eetlepels margarine verhitten. Wokgroenten in 5 minuten roerbakken. Ondertussen aardappels schillen, in stukken snijden en in circa 15 minuten gaarkoken. Afgieten en fijnstampen, samen met de rest van de margarine en de melk. Wokgroenten en hamreepjes door puree scheppen. Jus maken volgens gebruiksaanwijzing. Stamppot met kuiltje jus serveren.

tip

algemeenOnverwachts meer mensen te eten? Dit recept is gemakkelijk uit te breiden.

algemeenPrijs per persoon 0.84 (in 2007)