Kruidige wortelstamppot met vis
485 kcal
30 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 kg
800 g
6 eetlepels
1 pak
125 ml
1 doosje
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2007 week 06-07 - 2007 week 06-07
Aardappels schillen, in stukken snijden en in 20 min. gaar koken. Wortels schillen en in plakjes snijden. In pan 2 el margarine verhitten en wortels afgedekt in 15 min. gaar stoven. Op smaak brengen met zout en peper. In koekenpan 3 el van margarine verhitten en vis aan beide zijden 4 min. bakken. Aardappels afgieten. Melk in magnetron verhitten. Aardappels en wortels tot stamppot stampen. Aardappelkruiden (2 el achterhouden) en rest van margarine door stamppot roeren. Met rest van aardappelkruiden garneren en met vis serveren.
Kruidige wortelstamppot met vis

hoofdgerecht
4 personen
485 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels schillen, in stukken snijden en in 20 min. gaar koken. Wortels schillen en in plakjes snijden. In pan 2 el margarine verhitten en wortels afgedekt in 15 min. gaar stoven. Op smaak brengen met zout en peper. In koekenpan 3 el van margarine verhitten en vis aan beide zijden 4 min. bakken. Aardappels afgieten. Melk in magnetron verhitten. Aardappels en wortels tot stamppot stampen. Aardappelkruiden (2 el achterhouden) en rest van margarine door stamppot roeren. Met rest van aardappelkruiden garneren en met vis serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 kg kruimige aardappels
800 g winterpeen
6 eetlepels margarine
1 pak crispino's
125 ml melk
1 doosje aardappelkruiden




