bewaar
Kruidige vis op een aardappelbedje
Kruidige vis op een aardappelbedje
bewaar

Kruidige vis op een aardappelbedje

15 min. bereiden
20 min. wachten
23waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

koolvisfilet

800 g

aardappels

6 eetlepels

vloeibare margarine

½ potje

viskruiden

1 bos

bospeen

250 g

doperwtjes

Aan de slag

Vis in magnetron in ca. 7 min. ontdooien. Oven voorverwarmen op 225 °C. Aardappels schillen en in dunne plakjes snijden. Plakjes over bakplaat verdelen, met zout en peper bestrooien en met 4 el margarine bestrijken. Aardappels 10 min. in midden van oven zetten. Vis met zout, peper en viskruiden bestrooien. Vis op aardappels leggen, met rest van margarine bestrijken en nog 10 min. in oven bakken. Bospeen schoonmaken, stukje groen eraan laten zitten, in 8 min. beetgaar koken. Laatste 4 min. doperwten toevoegen. Vis met aardappels en groente serveren.