Kruidige vis op een aardappelbedje

460 kcal

15 min. bereiden, 20 min. wachten

3.4/5

(25)

Ingrediënten

Aantal personen

2006 week 24-25 - 2006 week 24-25

Aan de slag

  1. Vis in magnetron in ca. 7 min. ontdooien. Oven voorverwarmen op 225 °C. Aardappels schillen en in dunne plakjes snijden. Plakjes over bakplaat verdelen, met zout en peper bestrooien en met 4 el margarine bestrijken. Aardappels 10 min. in midden van oven zetten. Vis met zout, peper en viskruiden bestrooien. Vis op aardappels leggen, met rest van margarine bestrijken en nog 10 min. in oven bakken. Bospeen schoonmaken, stukje groen eraan laten zitten, in 8 min. beetgaar koken. Laatste 4 min. doperwten toevoegen. Vis met aardappels en groente serveren.

Wat vond je van dit recept?

Kruidige vis op een aardappelbedje

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig