bewaar
Zalm met dillesaus
Zalm met dillesaus
bewaar

Zalm met dillesaus

30 min. bereiden
48waarderingen

Ingrediënten

800 g

aardappels

½ bos

bospeen

200 g

peultjes

4

zalmfilets

4 eetlepels

boter of margarine

1 zakje

vissaus dille

3

bosuitjes

1 eetlepel

dille

Aan de slag

Aardappels schillen, halveren, wassen en in 20 minuten gaar koken. Bospeen en peultjes schoonmaken. Bospeen in ca. 10 minuten gaar koken, na ca. 6 minuten peultjes toevoegen en meekoken. Zalm bestrooien met viskruiden uit verpakking. In koekenpan boter verhitten. Zalm in ca. 6 minuten gaar bakken. Vissaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bosuitjes schoonmaken, in ringetjes snijden en door saus roeren. Zalm bestrooien met dille. Zalm serveren met aardappels, groenten en saus.