bewaar
Kabeljauw met garnalensaus
Kabeljauw met garnalensaus
bewaar

Kabeljauw met garnalensaus

30 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

750 g

aardappels

1 bos

bospeen

2 schaaltjes

kabeljauwfilet

50 g

boter of margarine

1 zakje

vis-dille saus

1 bakje

cocktailgarnalen

2 theelepels

dille

Aan de slag

Aardappels schillen, wassen en in ca. 20 minuten gaar koken. Bospeen schoonmaken, wassen en in ca. 8 minuten beetgaar koken. Kabeljauw bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten en kabeljauw in ca. 6 minuten aan beide zijden gaar bakken. Intussen saus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Garnalen ca. 1 minuut meewarmen. Saus op smaak maken met dille, zout en peper. Kabeljauw serveren met aardappels, worteltjes en garnalensaus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kabeljauw met garnalensaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig