bewaar
Kabeljauw met garnalensaus
Kabeljauw met garnalensaus
bewaar

Kabeljauw met garnalensaus

30 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

750 g

aardappels

1 bos

bospeen

2 schaaltjes

kabeljauwfilet

50 g

boter of margarine

1 zakje

vis-dille saus

1 bakje

cocktailgarnalen

2 theelepels

dille

Aan de slag

Aardappels schillen, wassen en in ca. 20 minuten gaar koken. Bospeen schoonmaken, wassen en in ca. 8 minuten beetgaar koken. Kabeljauw bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten en kabeljauw in ca. 6 minuten aan beide zijden gaar bakken. Intussen saus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Garnalen ca. 1 minuut meewarmen. Saus op smaak maken met dille, zout en peper. Kabeljauw serveren met aardappels, worteltjes en garnalensaus.