Kabeljauw met garnalensaus
420 kcal
30 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
750 g
1 bos
2 schaaltjes
50 g
1 zakje
1 bakje
2 theelepels
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 week 32-33 - 2002 week 32-33
Aardappels schillen, wassen en in ca. 20 minuten gaar koken. Bospeen schoonmaken, wassen en in ca. 8 minuten beetgaar koken. Kabeljauw bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten en kabeljauw in ca. 6 minuten aan beide zijden gaar bakken. Intussen saus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Garnalen ca. 1 minuut meewarmen. Saus op smaak maken met dille, zout en peper. Kabeljauw serveren met aardappels, worteltjes en garnalensaus.
Kabeljauw met garnalensaus

hoofdgerecht
4 personen
420 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels schillen, wassen en in ca. 20 minuten gaar koken. Bospeen schoonmaken, wassen en in ca. 8 minuten beetgaar koken. Kabeljauw bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten en kabeljauw in ca. 6 minuten aan beide zijden gaar bakken. Intussen saus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Garnalen ca. 1 minuut meewarmen. Saus op smaak maken met dille, zout en peper. Kabeljauw serveren met aardappels, worteltjes en garnalensaus.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
750 g aardappels
1 bos bospeen
2 schaaltjes kabeljauwfilet
50 g boter of margarine
1 zakje vis-dille saus
1 bakje cocktailgarnalen
2 theelepels dille




