bewaar
Kabeljauw met romige kerriesaus
Kabeljauw met romige kerriesaus
bewaar

Kabeljauw met romige kerriesaus

25 min. bereiden
13waarderingen

Ingrediënten

1 pak

notenrijst

450 g

kabeljauwfilet

½ doosje

fijne kruiden

30 g

boter of margarine

800 g

broccoli

1 zakje

kerrie roomsaus

250 ml

melk

Dit heb je nodig

  • ovenschaal

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Ovenschaal invetten. Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Kabeljauw in vier stukken verdelen, in ovenschaal leggen en bestrooien met zout en peper. Kruiden over kabeljauw strooien. Boter in stukjes erover verdelen en kabeljauw in midden van oven in ca. 15 minuten gaar laten worden. Broccoli schoonmaken en in ca. 8 minuten gaarkoken. Saus volgens gebruiksaanwijzing bereiden met melk. Kabeljauw op vier borden leggen en serveren met rijst en broccoli. Saus over vis schenken.