bewaar
Witlof met kerriesaus
Witlof met kerriesaus
bewaar

Witlof met kerriesaus

30 min. bereiden
30waarderingen

Ingrediënten

4 personen

8 struikjes

witlof

300 g

snelkookrijst

50 g

boter of margarine

4

rundervinken

1 doosje

kerriesaus

2 eetlepels

rozijnen

Aan de slag

Witlof schoonmaken en bittere kern verwijderen. Struikjes in ca. 15 minuten gaar koken. Intussen rijst in ca. 8 minuten gaar koken en daarna 15 minuten afgedekt laten staan. In koekenpan boter verhitten en rundervinken in ca. 10 minuten rondom bruin en gaar bakken. Intussen kerriesaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Rozijnen door saus roeren. Struikjes witlof laten uitlekken en op vier borden naast rundervink leggen. Kerriesaus erover schenken en rijst naast rundervink scheppen.