Tro­pi­sche rijst­scho­tel met ba­naan

(31) waardeer
hoofdgerecht 4 personen
3 31

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en snipperen. Champignons in plakjes snijden. In braadpan boter verhitten. Uien ca. 2 minuten fruiten. Champignons toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Quorn toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Saus toevoegen en meeverwarmen. Bananen in plakjes snijden. Bananen en rozijnen toevoegen en door en door verwarmen. Over vier borden verdelen en rijst erbij serveren.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 615 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 107 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.