bewaar
Rijst met kippenlevertjes
Rijst met kippenlevertjes
bewaar

Rijst met kippenlevertjes

25 min. bereiden
34waarderingen

Ingrediënten

750 g

broccoli

1

ui

1 schaaltje

kippenlevertjes

4 eetlepels

boter of margarine

½ bakje

magere spekreepjes

100 g

rozijnen

1 pak

snelkookrijst

1

kippenbouillontablet

Aan de slag

Broccoli schoonmaken en in roosjes snijden. Stronk in plakjes snijden. Ui pellen en snipperen. Kippenlevertjes in stukken snijden en droogdeppen. In braadpan boter verhitten. Spek ca. 2 minuten bakken. Kippenlevertjes en ui toevoegen en ca. 5 minuten al omscheppend meebakken. Rozijnen en rijst toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. 6 dl water en kippenbouillontablet toevoegen en geheel ca. 10 minuten zachtjes laten koken. Intussen broccoli in ca. 5 minuten beetgaar koken. Rijstgerecht serveren met broccoli.