bewaar
Rijst met kippenlevertjes
Rijst met kippenlevertjes
bewaar

Rijst met kippenlevertjes

25 min. bereiden
38waarderingen

Ingrediënten

4 personen

750 g

broccoli

1

ui

1 schaaltje

kippenlevertjes

4 eetlepels

boter of margarine

½ bakje

magere spekreepjes

100 g

rozijnen

1 pak

snelkookrijst

1

kippenbouillontablet

Aan de slag

1

Broccoli schoonmaken en in roosjes snijden. Stronk in plakjes snijden. Ui pellen en snipperen. Kippenlevertjes in stukken snijden en droogdeppen. In braadpan boter verhitten. Spek ca. 2 minuten bakken. Kippenlevertjes en ui toevoegen en ca. 5 minuten al omscheppend meebakken. Rozijnen en rijst toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. 6 dl water en kippenbouillontablet toevoegen en geheel ca. 10 minuten zachtjes laten koken. Intussen broccoli in ca. 5 minuten beetgaar koken. Rijstgerecht serveren met broccoli.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rijst met kippenlevertjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig