Ingrediënten
4 personen
400 g
snelkookrijst
400 g
kippenlevertjes
1 eetlepel
boter
250 g
kastanjechampignons
1
rode paprika
½ eetlepel
paprikapoeder
4 eetlepels
sherry
200 ml
slagroom
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken en 10 min. afgedekt laten staan. In koekenpan boter verhitten en kippenlevertjes 1 min. roerbakken. Champignons en paprika toevoegen en 3 min. meebakken. Paprikapoeder erover strooien en afblussen met sherry. Slagroom in pan schenken, aan de kook brengen en 2-3 min. laten inkoken. Stroganoffsaus op smaak brengen met zout en peper. Rijst over vier borden verdelen en saus ernaast scheppen.
Kippenlevertjes in stroganoffsaus

hoofdgerecht
null personen
710 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken en 10 min. afgedekt laten staan. In koekenpan boter verhitten en kippenlevertjes 1 min. roerbakken. Champignons en paprika toevoegen en 3 min. meebakken. Paprikapoeder erover strooien en afblussen met sherry. Slagroom in pan schenken, aan de kook brengen en 2-3 min. laten inkoken. Stroganoffsaus op smaak brengen met zout en peper. Rijst over vier borden verdelen en saus ernaast scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)400 g snelkookrijst
400 g kippenlevertjes
1 eetlepel boter
250 g kastanjechampignons
1 rode paprika
½ eetlepel paprikapoeder
4 eetlepels sherry
200 ml slagroom