bewaar
Kippenlevertjes in stroganoffsaus
Kippenlevertjes in stroganoffsaus
bewaar

Kippenlevertjes in stroganoffsaus

25 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

snelkookrijst

400 g

kippenlevertjes

1 eetlepel

boter

250 g

kastanjechampignons

1

rode paprika

½ eetlepel

paprikapoeder

4 eetlepels

sherry

200 ml

slagroom

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken en 10 min. afgedekt laten staan. In koekenpan boter verhitten en kippenlevertjes 1 min. roerbakken. Champignons en paprika toevoegen en 3 min. meebakken. Paprikapoeder erover strooien en afblussen met sherry. Slagroom in pan schenken, aan de kook brengen en 2-3 min. laten inkoken. Stroganoffsaus op smaak brengen met zout en peper. Rijst over vier borden verdelen en saus ernaast scheppen.