Ingrediënten
10 porties
100 g
kippenlevertjes
2 eetlepels
bloem
15 g
boter of margarine
10 theelepels
mangochutney
1 doosje
tuinkers
Aan de slag
Levertjes in stukjes ter grootte van lepelholte snijden. Bestrooien met zout, peper, door bloem wentelen en overtollige bloem afkloppen. In koekenpan boter verhitten en levertjes in ca. 2 à 3 minuten gaarbakken. In elke lepelholte 1 theelepel chutney scheppen. Vervolgens gebakken kippenlevertje erin leggen en amuses bestrooien met geknipte tuinkers. Warm serveren.
Kippenlevertjes met mangochutney

10 porties
45 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Levertjes in stukjes ter grootte van lepelholte snijden. Bestrooien met zout, peper, door bloem wentelen en overtollige bloem afkloppen. In koekenpan boter verhitten en levertjes in ca. 2 à 3 minuten gaarbakken. In elke lepelholte 1 theelepel chutney scheppen. Vervolgens gebakken kippenlevertje erin leggen en amuses bestrooien met geknipte tuinkers. Warm serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 10 personen)100 g kippenlevertjes
2 eetlepels bloem
15 g boter of margarine
10 theelepels mangochutney
1 doosje tuinkers