bewaar
Rijst met kerriesaus en banaan
Rijst met kerriesaus en banaan
bewaar

Rijst met kerriesaus en banaan

20 min. bereiden
119waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

witte snelkookrijst

450 g

fijne diepvries tuinerwten

4

bananen

250 ml

halfvolle melk

36 g

kerrie roomsaus

125 g

ongezouten pinda's

Aan de slag

1

Bereid de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook in een pan de erwtjes zachtjes 2-4 min. Snijd de banaan in plakjes. Doe de melk en mix voor kerrie roomsaus in een pannetje. Breng al roerend met een garde aan de kook.

2

Roer de banaan en pinda's door de saus en verwarm. Verdeel de rijst over borden, giet de kerriesaus erover en serveer de erwtjes ernaast.

Rijst met kerriesaus en banaan

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig