bewaar
Rijst met vega balletjes, sperziebonen & tomatensaus
Rijst met vega balletjes, sperziebonen & tomatensaus
bewaar

Rijst met vega balletjes, sperziebonen & tomatensaus

Vegetarisch + budgetproof + in 10 minuten klaar = aanschuiven maar!

10 min. bereiden
21waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte snelkookrijst

1 el

milde olijfolie

200 g

vegetarische balletjes

450 g

diepvries gebroken sperziebonen

225 g

diepvries fijne tuinerwten

690 g

Bertolli pastasaus tradizionale

100 g

witte kaas

Vegetarisch + budgetproof + in 10 minuten klaar = aanschuiven maar!

Aan de slag

1

Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan op middelhoog vuur en bak de vegetarische balletjes 1 min.

2

Voeg de sperziebonen, tuinerwten en de pastasaus toe en verwarm nog ca. 8 min. met de deksel op de pan. Breng op smaak met peper en zout. Roer regelmatig door.

3

Verdeel de rijst en de vegetarische balletjes met de groenten in tomatensaus over de borden. Verkruimel de kaas erover.

variatietipDe vega balletjes kun je vervangen door rundergehaktballetjes.

Rijst met vega balletjes, sperziebonen & tomatensaus

Vegetarisch + budgetproof + in 10 minuten klaar = aanschuiven maar!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig