bewaar
Rijst met vega balletjes, sperziebonen & tomatensaus
Rijst met vega balletjes, sperziebonen & tomatensaus
bewaar

Rijst met vega balletjes, sperziebonen & tomatensaus

Vegetarisch + budgetproof + in 10 minuten klaar = aanschuiven maar!

10 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte snelkookrijst

1 el

milde olijfolie

200 g

vegetarische balletjes

450 g

diepvries gebroken sperzieboon

225 g

diepvries fijne tuinerwten

690 g

Bertolli pastasaus tradizionale

100 g

witte kaas

Vegetarisch + budgetproof + in 10 minuten klaar = aanschuiven maar!

Aan de slag

1

Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan op middelhoog vuur en bak de vegetarische balletjes 1 min.

2

Voeg de sperziebonen, tuinerwten en de pastasaus toe en verwarm nog ca. 8 min. met de deksel op de pan. Breng op smaak met peper en zout. Roer regelmatig door.

3

Verdeel de rijst en de vegetarische balletjes met de groenten in tomatensaus over de borden. Verkruimel de kaas erover.

tip

variatietipDe vega balletjes kun je vervangen door rundergehaktballetjes.