Zomerse stamppot met hotdogs
600 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2 blikjes
1 pak
2
1
2 eetlepels
5
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 week 30-31 - 2001 week 30-31
Hotdogs verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Puree voor stamppot maken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen courgettes wassen, kroontjes verwijderen en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en courgette en ui ca. 5 minuten bakken. Tomaatjes in reepjes snijden. Courgette en tomaat door puree scheppen. Stamppot op smaak brengen met zout en peper. Stamppot serveren met hotdogs. Lekker met curryketchup.
Zomerse stamppot met hotdogs

hoofdgerecht
4 personen
600 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Hotdogs verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Puree voor stamppot maken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen courgettes wassen, kroontjes verwijderen en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en courgette en ui ca. 5 minuten bakken. Tomaatjes in reepjes snijden. Courgette en tomaat door puree scheppen. Stamppot op smaak brengen met zout en peper. Stamppot serveren met hotdogs. Lekker met curryketchup.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 blikjes hotdogs
1 pak puree voor stamppot
2 courgettes
1 ui
2 eetlepels olijfolie
5 gedroogde tomaten in olie (potje)
0 zout en peper




