Eiercurry met naanbrood

395 kcal

25 min. bereiden

3.6/5

(174)

Ingrediënten

Aantal personen

Aan de slag

  1. Oven voorverwarmen op 225 °C. Eieren in 8 min. hard koken. In braadpan olie verhitten en ui, knoflook en gember in 4 min. goudbruin fruiten. Currypasta erdoor roeren en even meebakken. Tomaat erdoor scheppen en geheel nog 2-3 min. bakken. Aan mengsel 100 ml water en 1 tl zout toevoegen en geheel verwarmen tot dikke saus ontstaat. In oven naanbroden knapperig bakken volgens gebruiksaanwijzing. Eieren laten schrikken, pellen en halveren. Eieren in saus leggen en nog 2-3 min. zachtjes doorwarmen. Naanbrood erbij serveren. Lekker met sperziebonen en komkommersalade.

Wat vond je van dit recept?

Eiercurry met naanbrood

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig