bewaar
Eiercurry met naanbrood
Eiercurry met naanbrood
bewaar

Eiercurry met naanbrood

25 min. bereiden
154waarderingen

Ingrediënten

4 personen

6

eieren

2 eetlepels

olie

2

uien

3 teentjes

knoflook

2 cm

verse gemberwortel

1½ eetlepel

milde Indiase currypasta

3

tomaten

1 pak

naanbrood

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 225 °C. Eieren in 8 min. hard koken. In braadpan olie verhitten en ui, knoflook en gember in 4 min. goudbruin fruiten. Currypasta erdoor roeren en even meebakken. Tomaat erdoor scheppen en geheel nog 2-3 min. bakken. Aan mengsel 100 ml water en 1 tl zout toevoegen en geheel verwarmen tot dikke saus ontstaat. In oven naanbroden knapperig bakken volgens gebruiksaanwijzing. Eieren laten schrikken, pellen en halveren. Eieren in saus leggen en nog 2-3 min. zachtjes doorwarmen. Naanbrood erbij serveren. Lekker met sperziebonen en komkommersalade.