bewaar
Indiase visspiesen met naanbrood
Indiase visspiesen met naanbrood
bewaar

Indiase visspiesen met naanbrood

20 min. bereiden
1 uur wachten
17waarderingen

Ingrediënten

2 eetlepels

milde Indiase currypasta

100 ml

milde yoghurt

600 g

zeewolffilet

2

rode uien

2

naanbroden naturel

½ zakje

verse koriander

olie om in te vetten

Dit heb je nodig

  • spiesen

Aan de slag

1

In schaal currypasta door yoghurt roeren. Vis in blokjes snijden en door curry scheppen. In koelkast minstens 1 uur laten marineren, tussentijds 1 keer omscheppen. Uien pellen, topjes eraf snijden maar wortelaanzet aan onderkant laten zitten, zodat partjes niet uit elkaar vallen. Beide uien in 8 partjes snijden. Vis uit marinade nemen en met partjes ui aan spiesen rijgen.

2

Rooster van barbecue met beetje olie invetten. Vis op barbecue in 6-8 min. gaar roosteren, spiesen voorzichtig keren. Aan zijkant van barbecue naanbrood 2-3 min. per kant roosteren. Vispennen op vier borden leggen en koriander erover strooien. Naanbrood in repen scheuren en naast vis leggen.