
Ingrediënten
8 eetlepels
Indiase currypasta
200 ml
volle yoghurt
6 eetlepels
zonnebloemolie
2 schaaltjes
drumsticks
2 teentjes
knoflook
2 pakken
naanbrood naturel
1
rode paprika
2 zakken
spinazie
Aan de slag
Tandooripasta met 2 el yoghurt en 1 el olie mengen. Drumsticks insmeren met mengsel en minimaal 10 min. laten intrekken (liefst enkele uren). Oven op 200 ºC voorverwarmen. In braadpan 3 el olie verhitten en drumsticks rondom bruinbakken. Met deksel schuin op pan drumsticks in 20 min. gaarbakken. Knoflook pellen en 1 teentje boven rest van yoghurt uitpersen. Yoghurt met zout en peper op smaak brengen. Naanbrood volgens gebruiksaanwijzing in oven verwarmen. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Rest van knoflook snipperen. In wok knoflook en paprika in rest van olie 1 min. fruiten. Spinazie in delen toevoegen en al omscheppende bakken. Met zout en peper op smaak brengen. Kip met yoghurtsaus, naanbrood en spinazie serveren.