bewaar
Tandoori drumsticks met spinazie
Tandoori drumsticks met spinazie
bewaar

Tandoori drumsticks met spinazie

30 min. bereiden
10 min. wachten
16waarderingen

Ingrediënten

8 eetlepels

Indiase currypasta

200 ml

volle yoghurt

6 eetlepels

zonnebloemolie

2 schaaltjes

drumsticks

2 teentjes

knoflook

2 pakken

naanbrood naturel

1

rode paprika

2 zakken

spinazie

Aan de slag

Tandooripasta met 2 el yoghurt en 1 el olie mengen. Drumsticks insmeren met mengsel en minimaal 10 min. laten intrekken (liefst enkele uren). Oven op 200 ºC voorverwarmen. In braadpan 3 el olie verhitten en drumsticks rondom bruinbakken. Met deksel schuin op pan drumsticks in 20 min. gaarbakken. Knoflook pellen en 1 teentje boven rest van yoghurt uitpersen. Yoghurt met zout en peper op smaak brengen. Naanbrood volgens gebruiksaanwijzing in oven verwarmen. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Rest van knoflook snipperen. In wok knoflook en paprika in rest van olie 1 min. fruiten. Spinazie in delen toevoegen en al omscheppende bakken. Met zout en peper op smaak brengen. Kip met yoghurtsaus, naanbrood en spinazie serveren.