bewaar
Kalkoenfilet tandoori
Kalkoenfilet tandoori
bewaar

Kalkoenfilet tandoori

30 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

6 eetlepels

Griekse yoghurt

5 eetlepels

Indiase kerriepasta Tandoori

2 schaaltjes

kalkoenfilet

2

komkommers

2

vleestomaten

1 teentje

knoflook

1 pak

naanbrood met knoflook en koriander

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

Meng 3 eetlepels yoghurt door kerriepasta. Kalkoenfilet in plakjes snijden en besmeren met kerriepastamengsel. Afgedekt ca. 10 minuten laten marineren. Komkommer wassen en met kaasschaaf in plakjes schaven. Komkommer bestrooien met zout en peper. Tomaten wassen en in vieren snijden, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in reepjes snijden. Tomaten en komkommer door elkaar scheppen. Knoflook erboven uitpersen en rest van yoghurt erdoor scheppen. Naanbrood verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Grillpan verhitten en kalkoenfilet in ca. 5 minuten roosteren, halverwege keren. Kalkoenfilet serveren met naanbrood en salade.