bewaar
Kalkoencurry met bloemkool
Kalkoencurry met bloemkool
bewaar

Kalkoencurry met bloemkool

25 min. bereiden
35waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

bloemkool

1

rode paprika

1 schaaltje

kalkoenfilet

3 eetlepels

boter

1 pot

Indiase currysaus

1 pak

naanbrood met knoflook en koriander

1 rijpe

mango

1 zakje

amandelschaafsel

Aan de slag

Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Kalkoen in blokjes snijden. Boter in grote braadpan verhitten en kalkoen in 5 min. rondom bruinbakken. Bloemkool en paprika door kalkoen scheppen en 3 min. meebakken. Saus erbij schenken en geheel 10 min. laten sudderen. Intussen naanbrood volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Mango schillen en in schijven snijden. Amandelen in droge koekenpan in 1 min. goudbruin roosteren. Curry in vier grote kommen scheppen, met amandelen garneren en met brood en mango serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kalkoencurry met bloemkool

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig