bewaar
Indiase curry van karbonades met bloemkool
Indiase curry van karbonades met bloemkool
bewaar

Indiase curry van karbonades met bloemkool

30 min. bereiden
49waarderingen

Ingrediënten

4

schouderkarbonades

1

ui

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 pot

Indiase currysaus

400 g

basmatirijst

1

bloemkool

1

rode paprika

Aan de slag

Karbonades in stukken snijden, eventueel botje verwijderen. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Vlees in ca. 4 min. bruin bakken. Ui toevoegen en 1 min. meebakken. Saus erbij schenken en geheel tegen de kook aan brengen. Vlees in saus in 25 min. laten garen. Intussen rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Bloemkool en paprika laatste 10 min. met vlees meeverhitten. Indiase curry met zout en peper op smaak brengen en met rijst serveren.