Indiase curry van karbonades met bloemkool
875 kcal
30 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
4
1
3 eetlepels
1 pot
400 g
1
1
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2005 week 40-41 - 2005 week 40-41
Karbonades in stukken snijden, eventueel botje verwijderen. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Vlees in ca. 4 min. bruin bakken. Ui toevoegen en 1 min. meebakken. Saus erbij schenken en geheel tegen de kook aan brengen. Vlees in saus in 25 min. laten garen. Intussen rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Bloemkool en paprika laatste 10 min. met vlees meeverhitten. Indiase curry met zout en peper op smaak brengen en met rijst serveren.
Indiase curry van karbonades met bloemkool

hoofdgerecht
4 personen
875 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Karbonades in stukken snijden, eventueel botje verwijderen. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Vlees in ca. 4 min. bruin bakken. Ui toevoegen en 1 min. meebakken. Saus erbij schenken en geheel tegen de kook aan brengen. Vlees in saus in 25 min. laten garen. Intussen rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Bloemkool en paprika laatste 10 min. met vlees meeverhitten. Indiase curry met zout en peper op smaak brengen en met rijst serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 schouderkarbonades
1 ui
3 eetlepels zonnebloemolie
1 pot Indiase currysaus
400 g basmatirijst
1 bloemkool
1 rode paprika




