Ingrediënten
4 personen
300 g
basmatirijst
2 el
olie
1
ui
600 g
prei
1 pot
Indiase
400 g
pangasiusfilet
200 g
tuinerwten
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzigingen op de verpakking. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui 3 min. Voeg hierna de prei toe en bak 2 min. mee. Voeg de currysaus en 75 ml water toe en verwarm tot de saus bijna kookt. Draai het vuur laag.
Snijd de pangasiusfilet in stukken. Leg de vis in de pan van de currysaus en stoof met de deksel op de pan in 10 min. gaar.
Kook de tuinerwten 3 min. in water en schep door de rijst. Schep de curry in 4 kommen en serveer de rijst met tuinerwten erbij.
Prei wassen
Instructievideo - 00:29 min.
Indiase curry met pangasiusfilet

hoofdgerecht
null personen
570 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzigingen op de verpakking. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui 3 min. Voeg hierna de prei toe en bak 2 min. mee. Voeg de currysaus en 75 ml water toe en verwarm tot de saus bijna kookt. Draai het vuur laag.
Snijd de pangasiusfilet in stukken. Leg de vis in de pan van de currysaus en stoof met de deksel op de pan in 10 min. gaar.
Kook de tuinerwten 3 min. in water en schep door de rijst. Schep de curry in 4 kommen en serveer de rijst met tuinerwten erbij.
algemeen:Strooi voor een typisch Indiaas accent wat fijngesneden blaadjes verse koriander over het gerecht. Ook lekker met Indiaas naanbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g basmatirijst
2 el olie
1 ui
600 g prei
1 pot Indiase
400 g pangasiusfilet
200 g tuinerwten