bewaar
Indiase curry met pangasiusfilet
Indiase curry met pangasiusfilet
bewaar

Indiase curry met pangasiusfilet

25 min. bereiden
152waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

basmatirijst

2 el

olie

1

ui

600 g

prei

1 pot

Indiase

400 g

pangasiusfilet

200 g

tuinerwten

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzigingen op de verpakking. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui 3 min. Voeg hierna de prei toe en bak 2 min. mee. Voeg de currysaus en 75 ml water toe en verwarm tot de saus bijna kookt. Draai het vuur laag.

2

Snijd de pangasiusfilet in stukken. Leg de vis in de pan van de currysaus en stoof met de deksel op de pan in 10 min. gaar.

3

Kook de tuinerwten 3 min. in water en schep door de rijst. Schep de curry in 4 kommen en serveer de rijst met tuinerwten erbij.

algemeenStrooi voor een typisch Indiaas accent wat fijngesneden blaadjes verse koriander over het gerecht. Ook lekker met Indiaas naanbrood.

Prei wassen

Instructievideo - 00:29 min.