bewaar
Indiase linzencurry
Indiase linzencurry
bewaar

Indiase linzencurry

Voor vegetariërs die houden van voedzaam – met een beetje pit!

25 min. bereiden
80waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

basmatirijst

3

uien

1 zak

paprikamix

3 el

zonnebloemolie

800 g

linzen in blik

400 ml

Indiase currysaus

Voor vegetariërs die houden van voedzaam – met een beetje pit!

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de ui. Maak de paprika's schoon en snijd in blokjes. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui. Bak de paprika's 2 min. mee.

2

Laat de linzen uitlekken. Roer de linzen en de saus door de groenten en laat 10 min. zachtjes sudderen. Serveer met rijst. Lekker met komkommersalade.