Linzencurry met pappadums

Met de knapperige flinterdunne pappadums en mangochutney is deze milde curry helemaal af.

875 kcal

35 min. bereiden

3.5/5

(300)

Ingrediënten

Aantal personen

Aan de slag

  1. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de ui. Verhit 3 el olie in een hapjespan en fruit de ui met de currypasta 2-3 min. Schep de bloemkool, tuinerwten, linzen en tomatenblokjes met vocht erdoor. Voeg de bouillon en zout naar smaak toe en breng het geheel aan de kook. Laat de curry 15-20 min. zachtjes sudderen.

  2. Verhit de rest van de olie in een wok en frituur de pappadums met 2 tegelijk. Laat ze in 1-2 min. opzwellen en knapperig worden. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Serveer de linzencurry in wijde kommen op een bergje rijst. Leg de pappadums ernaast. Geef de mangochutney erbij.

  • Linzencurry met pappadums

    Instructievideo - 02:15 min.

Wat vond je van dit recept?

Linzencurry met pappadums

Met de knapperige flinterdunne pappadums en mangochutney is deze milde curry helemaal af.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig